Volg Software Zaken

Training Data Science

Sinds kort verzorgen wij een interactieve Data Science training. In deze training krijgt u aan de hand van Python en R een goed inzicht in de kansen en mogelijkheden die Data Science biedt. De training wordt in-house gegeven, en er is een 1-daagse en een 2-daagse optie.

Voor wie

De training is geschikt voor zowel mensen die wel- of geen ervaring met Data Science hebben. Enige handigheid met computers is gewenst, maar programmeerervaring is niet essentieel. Deelnemers met een statistische achtergrond kunnen met verdere training doorgroeien tot Data Scientist.

Inhoud

In de training komt het volgende aan bod:

  • Introductie van alle belangrijke termen
  • Uitleg fundamentele technieken
  • Leren programmeren in R of Python
  • Case studies en voorbeelden, met open data of data van uw eigen organisatie
  • Bespreken kansen, risico’s en vervolgstappen

Wij zijn groot voorstander van openlijk beschikbaar materiaal, en gebruiken daarom het gratis lesboek R for Data Science van Grolemund en Wickham en een cheat sheet van RStudio om de commando’s in R terug te vinden.

Kosten en aanvragen

Deze training is altijd afgestemd op de wensen en behoeften van het deelnemende bedrijf, waardoor de kosten per keer kunnen verschillen. Om een indicatie te ontvangen kunt u contact opnemen via het formulier op onze contactpagina. Mocht u liever telefonisch contact hebben over de cursus, dan kan dat natuurlijk ook. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Veelgestelde vragen

Moet ik een programmeur zijn om deel te nemen aan de cursus?
Nee, dat hoeft zeker niet. Wij gebruiken tijdens de cursus de talen Python en R, maar op een laag niveau. Als u enige handigheid heeft met computers zult u hoogstwaarschijnlijk geen enkel probleem hebben alles te volgen.

In welke taal wordt de cursus gegeven?
De cursus kan zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden. Het materiaal is deels in het Engels.