Volg Software Zaken

Werken bij ICT Institute

ICT Institute is op zoek naar enthousiaste mensen in verschillende rollen om ons kernteam te versterken. We hebben vacatures op meerdere niveaus voor mensen met de juiste analytische en communicatieve vaardigheden en een passie voor IT, informatiebeveiliging of privacy.

This page is also available in English.

Wie zijn wij?

ICT Institute is een adviesbureau voor objectief en onafhankelijk IT-advies. Ons doel is om te zorgen dat IT op de juist manier wordt ingezet, waarbij wij de focus leggen op Security en Privacy. ICT Institute bestaat momenteel uit ongeveer 12 mensen. Wij hebben een klein vast kernteam waarvan altijd minimaal 1 of 2 mensen bij een opdracht betrokken zijn. Daarnaast roepen wij vaak de hulp in van onze parttime consultants en freelancers. Een overzicht van het huidige team is hier te vinden.

Overzicht vacatures

Op dit moment hebben we de volgende posities open staan:

Bekijk één van de vacatures hierboven om meer te lezen over wie we zoeken en wat de criteria zijn.

Waarom werken bij ICT Institute

ICT Institute is een opgericht om een aantrekkelijke werkgever te zijn waar iedereen met veel plezier werkt. We bieden daarom het volgende:

  • ICT Institute is een bedrijf met de passie en het enthousiasme van een startup en de financiële gezondheid van een groot traditioneel bedrijf. Iedereen in ons bedrijf werkt aan dingen waar ze om geven, krijgt de vrijheid en de middelen om hun werk zo goed mogelijk te doen en krijgt steun van alle andere mensen in het bedrijf. Kennis hebben is één ding, maar werken met passie en kennis delen is voor ons nog belangrijker.
  • Wij bieden een goed salaris; door ons eenvoudige en transparante bedrijfsmodel, dat alle werkelijke kosten dekt, zijn wij in staat de gebruikelijke salarissen voor alle functies te betalen. Daarnaast zijn er enkele leuke voordelen (telefoonkosten gedekt, je favoriete laptop, mogelijkheid om workshops en conferenties te bezoeken, etc.).
  • Medewerkers hebben de kans om partner- en bedrijfseigenaar te zijn; ICT Institute heeft een aandelencertificeringsplan waarmee wij onze medewerkers economisch aandelenbezit kunnen aanbieden. Voor ons is dit meer dan alleen een financieel plan: we willen dat iedereen zich mede-eigenaar voelt van ons bedrijf.
  • Maatschappelijke betrokkenheid: Een deel van de omzet gaat naar goede doelen, we zijn ook toegankelijk voor bedrijven met klein budget, en delen veel kennis.
  • Open kennisdeling en samenwerking met universiteiten: Veel studenten zijn bij of met hulp van ICT Institute afgestudeerd. Waar mogelijk dragen we bij aan onderzoek, onderwijs en kennisdeling.

Meer informatie

Als je geïnteresseerd bent, maar nog niet zeker weet of je wilt solliciteren kan je ook contatc opnemen met Sieuwert van Otterloo (sieuwert /at/ ictinstitute.nl) of een ander teamlid voor een kennismakingsgesprek. Als je eerst meer informatie wilt, kijk dan in onze lijst met projecten, onze lijst met lezingen en onze blog. Je kunt op elk moment solliciteren door je CV (of een link naar LinkedIn) en een korte brief te sturen met een beschrijving van het soort functie waarin je geïnteresseerd bent. Mocht je worden uitgenodigd voor een interview: onze dresscode is informeel. (business casual)

Image credit: Unsplash, icon credit: www.flaticon.com