Volg Software Zaken

Werken bij ICT Institute

ICT Institute is op zoek naar een IT researcher, Software developer en Consultant om ons kernteam te versterken. We hebben verschillende open posities op meerdere niveaus voor mensen met de juiste analytische en communicatieve vaardigheden en een passie voor IT.

This page is also available in English.

Wie zijn wij?

ICT Institute / SoftwareZaken is een adviesbureau voor objectief en onafhankelijk IT-advies. Ons doel is om te zorgen dat IT op de juist manier wordt ingezet, waarbij wij de focus leggen op Security en Privacy. ICT Institute bestaat momenteel uit ongeveer 7 mensen. Dit “ongeveer” heeft te maken met onze werkwijze. Wij hebben een klein vast kernteam waarvan altijd minimaal 1 of 2 mensen bij een opdracht betrokken zijn. Daarnaast roepen wij ook vaak de hulp in van een van onze parttime consultants of freelancers. Een overzicht van het huidige team is hier te vinden.

Overzicht vacatures

Op dit moment hebben we de volgende posities open staan:

Bekijk één van de vacatures hierboven om meer te lezen over wie we zoeken en wat de criteria zijn.

Wat wij bieden

Met de vele baankansen die er momenteel in de IT zijn, vraag je je natuurlijk af “Waarom zou ik voor ICT Institute kiezen?”. Goede vraag! Wij hebben de belangrijkste redenen alvast op een rijtje gezet:

  • ICT Institute is een geweldige plek om te werken; wij zijn een cross-over bedrijf met de passie en het enthousiasme van een startup en de financiële gezondheid van een groot traditioneel bedrijf. Iedereen in ons bedrijf werkt aan dingen waar ze om geven, krijgt de vrijheid en de middelen om hun werk zo goed mogelijk te doen en krijgt steun van alle andere mensen in het bedrijf. Kennis hebben is één ding, maar werken met passie en kennis delen is voor ons nog belangrijker.
  • Wij bieden een goed salaris; door ons eenvoudige en transparante bedrijfsmodel, dat alle werkelijke kosten dekt, zijn wij in staat de gebruikelijke salarissen voor alle functies te betalen. Daarnaast zijn er enkele leuke voordelen (telefoonkosten gedekt, je favoriete laptop, mogelijkheid om workshops en conferenties te bezoeken, etc.).
  • Medewerkers hebben de kans om partner- en bedrijfseigenaar te zijn; ICT Institute heeft een aandelencertificeringsplan waarmee wij onze medewerkers economisch aandelenbezit kunnen aanbieden. Voor ons is dit meer dan alleen een financieel plan: we willen dat iedereen zich mede-eigenaar voelt van ons bedrijf.

Meer informatie

Als je geïnteresseerd bent, maar nog niet zeker weet of je wilt solliciteren kan je ook contatc opnemen met Sieuwert van Otterloo een ander teamlid voor een kennismakingsgesprek (sieuwert /at/  ictinstitute.nl). Als je eerst meer informatie wilt, kijk dan in onze lijst met projecten, onze lijst met lezingen en onze blog. Je kunt op elk moment solliciteren door je CV (of een link naar LinkedIn) en een korte brief te sturen met een beschrijving van het soort functie waarin je geïnteresseerd bent. Mocht je worden uitgenodigd voor een interview: onze dresscode is informeel (business casual).

Image credit: Unsplash, icon credit: www.flaticon.com