Volg Software Zaken

ISO 27001 Training – 16-19 April 2018

| Floris van den Broek | Security

Vanwege het succes van de recente training Lead Auditor training ISO 27001, zullen we in april 2018 nog een sessie organiseren. De training is niet alleen voor auditors, maar voor iedereen die betrokken is bij ISO 27001. Studenten in deze cursus hebben de training ‘excellent’ beoordeeld. voor zowel auditors, IT-afdelingsleden, eindgebruikers en iedereen die er belang bij heeft voorbereid te zijn op regelgeving zoals GDPR.

Deze volledig geaccrediteerde cursus biedt u de vaardigheden om te slagen en goed te scoren in een audit. Het helpt u audits van derden (leveranciers) en externe audits uit te voeren.  Details over de training zijn hier te vinden. Registratie voor de cursus kan hier gedaan worden. De cursus wordt in een kleine groep gegeven en er is sterke persoonlijke aandacht en hulp van de trainer.De training wordt geleid door internationaal expert Philip Ku

 Bron foto: startup photos via pexels

Author: Floris van den Broek