Volg Software Zaken

5 juni: open privacydiscussie op afstand

| Joost Krapels | Privacy

Op vrijdag 5 juni houden wij bij ICT Institute een open privacydiscussie over een aantal actuele privacy-onderwerpen. De discussie is bedoeld voor Functionarissen Gegevensbescherming en privacy professionals met CIPP/E. Het programma is als volgt:

14.00 – 14.30 stellingen m.b.t. het boetebesluit Vingerafdrukken van de AP (bit.ly/2WR2hSI)
14.30 – 15.00 stellingen m.b.t. het standpunt Temperatuur meten van de AP (bit.ly/2Xiw4Tn)
15.00 – 15.30 stellingen m.b.t. de geüpdatete EDPB Consent guidelines (bit.ly/2WN2rcC)
15.30 – 15.45 uitwisselen tips “FG op afstand”

De discussie zal via Google Meet verlopen. Inschrijving is gratis, en kan door mij (joost.krapels [at] ictinstitute.nl) een mailtje te sturen met daarin de privacyfunctie die je vervult en welke privacycertificatie je behaald hebt. Sieuwert, Jelle en ik kijken er naar uit!

 

Image credit: samr1os_official via Unsplash

Joost Krapels
Author: Joost Krapels
Joost Krapels MSc. is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam, op de ontwikkeling van tools ter ondersteuning van privacywetgeving. Zijn BSc. heeft hij gehaald in Lifestyle Informatics (Artificial Intelligence) en zijn MSc. in Information Sciences, beide aan de VU Amsterdam. Tijdens zijn masterstage bij SoftwareZaken / ICT Institute heeft hij ondernemers geïnterviewd over de impact van de nieuwe privacywet AVG. Bij SoftwareZaken / ICT Institute is hij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van privacy tools en templates en voor advies aan opdrachtgevers.