Volg Software Zaken

5 juni: open privacydiscussie op afstand

| Joost Krapels | Privacy

Op vrijdag 5 juni houden wij bij ICT Institute een open privacydiscussie over een aantal actuele privacy-onderwerpen. De discussie is bedoeld voor Functionarissen Gegevensbescherming en privacy professionals met CIPP/E. Het programma is als volgt:

14.00 – 14.30 stellingen m.b.t. het boetebesluit Vingerafdrukken van de AP (bit.ly/2WR2hSI)
14.30 – 15.00 stellingen m.b.t. het standpunt Temperatuur meten van de AP (bit.ly/2Xiw4Tn)
15.00 – 15.30 stellingen m.b.t. de geüpdatete EDPB Consent guidelines (bit.ly/2WN2rcC)
15.30 – 15.45 uitwisselen tips “FG op afstand”

De discussie zal via Google Meet verlopen. Inschrijving is gratis, en kan door mij (joost.krapels [at] ictinstitute.nl) een mailtje te sturen met daarin de privacyfunctie die je vervult en welke privacycertificatie je behaald hebt. Sieuwert, Jelle en ik kijken er naar uit!

 

Image credit: samr1os_official via Unsplash

Author: Joost Krapels
Joost Krapels MSc. heeft zijn BSc. in Artificial Intelligence en zijn MSc. in Information Sciences gehaald aan de VU Amsterdam. Binnen ICT Institute geeft Joost IT-advies aan klanten, adviseert hen over security en privacy, en werkt aan de doorontwikkeling van onze interne tools en templates.