Volg Software Zaken

Basistraining Agile volgens Scrum

Om bedrijven te helpen met Agile werken bieden wij een basistraining Agile volgens Scrum. De training is geschikt voor organisaties die willen kennismaken met Agile en Scrum, teams die (beter) willen werken met Scrum en organisaties die Scrum ook op andere afdelingen uit willen gaan rollen.

Voor wie

De training is geschikt voor bedrijven die met Scrum willen beginnen. Scrum kan bedrijfsbreed worden toegepast, of in grote bedrijven slechts op afdelingen. We hebben de training gegeven aan software-teams, IT-zorg-bedrijven, innovatie-teams bij banken, not-for-profits en zorginstellingen. Voor trainingsdata, zie onze trainingsagenda.

Inhoud

Tijdens deze Scrum Foundation cursus komt het volgende langs:

  • Achtergrondinformatie over Agile
  • Spelenderwijs kennis maken maken met Agile
  • Introductie in Scrum
  • De rollen van een Scrum team
  • Ruimte voor vragen en opmerkingen
  • Bij genoeg tijd ook een Story Mapping oefening

Plaats en tijd

De cursus kan zowel in-house als bij ons op kantoor gegeven worden. De training duurt ongeveer 6 uur, en kan zowel in de ochtend als de middag starten. Voorbereiding is mogelijk maar niet verplicht. Voorafgaand ontvangt u materiaal dat u door kunt lezen. Na afloop ontvang u al het gebruikte materiaal zodat u alles later kunt nalezen en terugvinden.

Kosten en aanvragen

De introductie-training is altijd afgestemd op de wensen en behoeften van het deelnemende bedrijf, waardoor de kosten per keer kunnen verschillen. Om een indicatie te ontvangen kunt u contact opnemen via het formulier op onze contactpagina. Mocht u liever telefonisch opnemen over de cursus, dan kan dat natuurlijk ook. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Meer informatie

Tijdens de training maken wij gebruik van de officiële en gratis beschikbare Scrum Guide, geschreven door Jeff Sutherland en Ken Schwaber. Voor de belangrijkste termen hebben wij ook een scrum reference card.

Enkele achtergrondartikelen over Scrum:

Bron foto: @designer4u via Unsplash