Volg Software Zaken

ICT Institute Social Research Conference: 5 nov 2021

| Suzanne Atkins | Other

Op 5 november 2021 organiseert ICT Institute een informele ‘conference’ waar de mensen betrokken bij ICT Institute kennis kunnen maken met elkaar, en ook meer kan horen over uitgevoerd onderzoek bij ICT Institute.

Het event is van 14.00 – 17.00 bij Dotslash, Europalaan 100 Utrecht (gebouw naast ons kantoor). Op het event wordt een overzicht gegeven van het wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd is samenwerking met ICT Institute. De onderwerpen zijn onder andere AI en ethiek, projectmanagement en security en privacy, zoals ook beschreven in onze research agenda 2020 en plannen voor 2021. Ook is er een korte keynote speech over Verantwoorde AI door Dr. Stefan Leijnen.

 

 

We verzoeken iedereen om zich aan te melden. Voor de lokatie, volg de routebeschrijving naar kantoor ICT Institute. Gebouw 100 en 400 zitten naast elkaar. Het gepresenteerde onderzoek is uitgevoerd door studenten van de vrij Universiteit Amsterdam en ook de Hogeschool Utrecht. Het is in principe een jaarlijks terugkerende conferentie. Door Covid en lockdowns was de vorige ICT Institute conferentie in 2019.

Image credit: @webdonut via Unsplash.

Author: Suzanne Atkins